Saltar al contenido

Mega batucada

  • por
Associacio Bombollers

Reunió de batucades per cel·lebrar el 25ê aniversari de l’associació Bombollers

Associació bombollers organitza una mega trobada

¿qui organitza?

l’Associació Cultural Els Bombollers de Cervera, entitat sense ànim de lucre dedicada a la percussió i que enguany celebrem el nostre 25é aniversari.

Associació bombollers Cervera

La data assenyalada per aquesta finalitat és el dissabte 20 d’agost de 2022 a Cervera (Lleida).

En primer lloc, cal demanar disculpes pel poc temps de preavís. La veritat es que aquest inici d’any encara no teníem pas clar que poguéssim celebrar-ho..

La programació prevista per aquesta festa és de migdia-tarda-nit i inclourà una gran trobada de percussió amb cercavila i lluïment de gran format, sopar conjunt (tipus paella + complements) i nit de concerts en directe.

Referent a la part de percussió en la que ens encantaria comptar amb la vostra col·laboració, es preveu realitzar un espectacle de Gran Format que poques vegades s’hagi pogut veure… més de 150 percussionistes tocant conjuntament

Estem dissenyant un nou ritme amb entrada, base i final de fàcil aprenentatge i poca complexitat rítmica, que permeti a qualsevol percussionista experimentat aprendre i afegir-se sense gaire esforç, alhora facilitant la seva comprensió amb un gran nombre de persones tocant-lo alhora. Aquest ritme inclourà marques de parada on cada una de les colles independents participants pugui empalmar amb un ritme propi singular de lluïment.

horaris

Tot plegat us proposem organitzar-ho de la següent manera:

  • Trobada dels grups de percussió a Cervera en zona habilitada (16:00h aprox).
  • Ensenyament i pràctica del ritme conjunt i parades singulars (16:30-18:00h aprox).
  • Diferents recorreguts de cercavila separant els grups col·laboradors en diferents blocs arreu de la ciutat (percussió lliure, de 18:30-19:30h).
  • Trobada final i exhibició del ritme conjunt anteriorment après (de 19:45-20:30h).
  • Sopar conjunt (21:00h).
  • Nit de festa i concerts en directe (Lasta Sanco i Tapeo Sound System), a partir de les 22:30h.

compensació

A nivell de compensació us podem oferir el sopar complet per a tots els vostres integrants (valorat en 15€/u), incloent la corresponent alternativa vegana i sense al·lèrgens.

També tindreu totes les màximes facilitats d’acollida i participació, disposant de zones habilitades de descans, aparcament senyalitzat i accés completament gratuït a la festa.

Encara estem gestionant la possibilitat d’habilitar una zona d’acampada per aquelles persones que volguéssiu aprofitar al màxim la nit de concerts. Finalment, els Bombollers també estaríem disposats a considerar aquesta col·laboració com un intercanvi cultural i retornar-vos una actuació en la vostra localitat durant l’any vinent, a convenir.

Ens agradaria molt que poguéssiu ajudar-nos a fer gran aquesta celebració única dels 25 anys, que per a nosaltres és molt important i creiem serà de gran acollida i participació.

Preguem no dubteu en demanar-nos més informació en cas de dubte, a través del e-mail o bé contactant a J.Ramon (654952345).

Per la resta, simplement animar-vos a reservar la data assenyalada i tornar-nos resposta per guardar-vos espai de participació.

Seguirem en contacte a mesura que puguem anar concretant els detalls relacionats amb les diferents entitats co-organitzadores.

Moltes gracies per avançat i quedem a l’espera dels vostres comentaris.

Salut, cultura i força percussió!!

Associació Bombollers

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *